Simona Gabriela Buzatu este multimedia designer, dezvoltator web şi specialist de marketing online – liber profesionist cu 15 ani de studii in arte plastice si peste 10 ani de experienţă în domeniu. Abilitatea de a dezvolta şi implementa idei creative masurabile pentru web, print si tv o fac unică pe plan local. Proiectele sale sunt un mix de soluţii creative originale care comunică corect şi eficient către audienţă.

Multumiri participare proiect

September 14th, 2012

simona buzatu

Proiectul caruia i-am dedicat 1 an de zile a fost un test de rabdare, cautari si transformari. O experienta grea dar deosebit de frumoasa. M-a ajutat sa cresc si m-a impins in multe directii. Pe langa toate acestea am descoperit oameni noi interesanti si la fel de dedicati muncii lor,  de care am avut nevoie pentru a realiza tot ce mi-am propus. Asadar multumesc celor care s-au implicat, dupa cum urmeaza :

Sotului meu Carpenisan Nicolae pentru  3D – compozitie, animatie, render si partea tehnica.

Carpenisan Nicolae senior pentru inginerie lumini.

Carmen Ivanov pentru cursurile de dictie.

George Soare pentru schimbarea de look.

Carpenisan Otilia pentru traducea textelor din limba romana in limba engleza.

Anca Puchete pentru traducea textelor din limba romana in limba franceza.

Tatiana Starasciuc pentru traducea textelor din limba romana in limba germana.

Contributia mea la acest proiect:
Concept, copyrighting texte, animatie 2D , montaj, cheiere croma, montaj si editare video / audio, programare si web design … si multe, multe, multe teste  :)

Pentru vizualizare, intrati la artvisiona.ro

*

 


Selecteaza categoria:

Simona Gabriela Buzatu este multimedia designer, dezvoltator web şi specialist de marketing online – liber profesionist cu 15 ani de studii in arte plastice si peste 10 ani de experienţă în domeniu. Abilitatea de a dezvolta şi implementa idei creative masurabile pentru web, print si tv o fac unică pe plan local. Proiectele sale sunt un mix de soluţii creative originale care comunică corect şi eficient către audienţă.Continutul acestui site este inregistrat la OSIM si protejat de legea dreptului de autor.Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nici o parte din materialele acestui site (articole in format text,foto sau video), respectiv nici o parte din aceste pagini (nici chiar fragmente din ele) nu pot fi folosite in niciun fel, fara acordul si aprobarea prealabila in scris a autorului - Simona Buzatu

Inscrie-te la noutatile saptamanale: